facebook

Україну “розгойдуватимуть”. Астролог назвала небезпечні дати у березні

Березень взагалі не дає змоги українцям відпочити від тривожних новин. Усі цікавляться прогнозами і дуже багато хто довіряє їм.

Слід сказати, що роль українських астрологів зараз як ніколи важлива, адже вони й підтримують дух і у разі негативних прогнозів не дозволяють розслаблятися. Так вважає і українська астролог Ганна Вергелес, яка склала новий астропрогноз. ПередаєДніпровська панорама.

Експерт-езотерик Ганна Вергелес стверджує, що з 13 березня українці можуть перебувати під сильним негативним впливом із боку. Астролог уточнює, що будуть спроби маніпулювати та створювати хибне уявлення про те, що відбувається.

Найскладніший етап ми проживатимемо з 13 по 22 березня. Це, з одного боку, Нептун, коли все невизначено, незрозуміло, дуже багато питань. До речі, дуже багато проблем зараз буде саме в інформаційному просторі. Буде багато дезінформації, спроб “розкачати” людей, багато подвійних заяв від політиків. Це не лише в нашій країні, а й на міжнародному рівні, – каже астролог.

Вергелес радить у ці дати вкрай вибірково підходити до тих новин, які українці отримуватимуть – не треба сліпо вірити всьому, що пишуть чи кажуть.

Будь ласка, будьте дуже обережні у березні. Якщо це можливо, не “включайтеся” емоційно до інформаційного простору, тому що воно буде дуже токсичним. Нас “розгойдуватимуть”, щоб ми витратили якнайбільше енергії, – додала астролог.

Джерело.

Close