facebook

Теракти і руйнування: Таролог Цибульська передрекла долю України в березні

Ясновидиця дала детальний прогноз по областях.

Таролог Рубіна Цибульська зробила розклад по картах Таро і розповіла, що чекає на Україну до кінця березня. Вона стверджує, що обстановка буде непростою.

“Загальна обстановка по розкладу показує місяць вичікування, такий кидок перед стрибком йде. Накопичення ресурсів, підготовка людей, підготовка сили. Але також будуть несподівані дії з боку ворога, з боку диявола, нова тактика його терористичних дій. Повторний теракт, застосування нової зброї”, – розповіла Цибульська і передрекла нові масовані атаки РФ по Україні.

Що чекає на центральну частину України – прогноз Цибульської
За словами таролога, ситуація залишатиметься як і раніше напруженою. Ворог готує підлість, вважає Цибульська, і зараз вирішує, коли саме завдати удар.

“Буде в якийсь момент повтор ситуації, по житлових будинках, удар по житлових будинках. І також карта вказує на життєво важливі об’єкти”, – заявила таролог.

Однак до кінця місяця в центральній частині України, як стверджує екстрасенс буде зміцнення територій. Через це РФ доведеться змінити свою тактику. Березень буде дуже важливим, але непростим, резюмувала ясновидиця.

Що чекає на південну частину України в березні – пророцтво таролога
Цибульська вважає, що РФ буде намагатися розпалювати обстановку на півдні нашої країни фейками і брехнею. Країна-агресор спробує застосувати тактику шантажу, тиску.

“Удари, карти показують руйнування, рух людей. Загроза для південної частини України на березень залишається. Але до кінця місяця і на початку наступного очікуються якісь кардинальні зміни, радісні події… Можливо, це говорить про переможні дії військових України, тому що карта показує сльози радості. Але ця радість також буде переповнюватися страхом, люди все одно будуть ще перебувати в страху”, – стверджує таролог.

Що чекає на західну частину України – прогноз Цибульської
За словами екстрасенса, в західних областях буде напружена ситуація. Все через те, стверджує Цибульська, що РФ хоче здійснити свої плани. Агресор може спробувати вдарити по об’єктах, які йому не вдалося зруйнувати під час попередніх атак.

“Є удар, показує, але і є захист. Військові України удари будуть утримувати, і розклад показує, що плани ворога не реалізуються”, – вважає таролог.

За словами Цибульської, РФ зазнає краху. На тлі цього ворог спробує помститися. Вона припускає, що в західній частині України можуть бути “нехороші ситуації”. Можливо, вони будуть пов’язані з мінуванням.

Що чекає на східні області України – пророцтво таролога
У східній частині нашої країни, стверджує Цибульська, РФ спробує здійснити свої плани по досягненню якихось успіхів шляхом фейків і шантажу. Буде багато брехні з боку агресора, вважає таролог.

“Але руйнування і удари, вогонь, це все як і раніше залишається. І будуть повторні терористичні дії… Сильних змін на цей місяць я не бачу”, – розповіла екстрасенс.

Цибульська пророкує активні дії. Вона вважає, що захисники України завдадуть ворогу колосальної шкоди.

Що чекає на північну частину України – думка таролога
Цибульська вважає, що в березні північна частина України може опинитися під ударами РФ. Ситуація буде важкою.

“Розклад показує те, що ворог спробує взяти реванш, вхопитися за неможливе. Є удари і є руйнування життєво важливих об’єктів, це незакінчена справа для ворога”, – стверджує вона.

На думку таролога, північні області України можуть прийняти на себе багато ударів від окупантів. Однак надалі ця частина нашої країни може отримати захист від РФ.

Джерело.

Close