facebook

“Буде найнебезпечніше”: Екстрасенс сказала, на які міста найближчим часом будуть “прильоти”

У низці міст будуть “прильоти”, прогнозує екстрасенс. При цьому небезпека буде як для прифронтових територій, так і для населених пунктів в тилу.

Країна-агресорка Росія продовжить обстрілювати українські міста як у прифронтових регіонах, так і в тилу. Під найбільшою загрозою і далі залишатиметься Бахмут. Зокрема, там є загроза застосування хімічної зброї.

Такий прогноз зробила відьма-некромант, екстрасенс Марія Тиха в інтерв’ю УНІАН. За її словами, Бахмут може бути просто знищено, адже там уже багато руйнувань і від нього практично нічого не залишилося.

У той же час екстрасенс дала невтішні прогнози щодо небезпеки, яка нависла над місцевим населенням. За її словами, російські загарбники можуть влаштувати у місті тортури для цивільних.

Тиха назвала міста, які російські окупанти можуть обстрілювати у березні. Згідно з її прогнозом, “прильоти” можуть бути Харкові та Харківській області, Краматорську, Дніпропетровську і Дніпропетровській області, Нікополю, Полтаві, Херсоні та Хмельницькому.

Вона наголосила, що саме в березні у цих містах можуть бути сильні обстріли. Небезпека не омине і Західну Україну – там теж будуть “прильоти”.

“Небезпека нависла над Тернополем та Запоріжжям. У Києві також триватимуть ракетні атаки. У Сумській та Чернігівській областях буде загострення за участю ДРГ”, – додала екстрасенс.

Джерело.

Close