facebook

2023 року буде лише початок, а війна закінчиться не раніше 2029 року: Українців приголомшили дикими термінами

Астролог поділився, коли закінчиться війна в Україні.

Навіть ті українці, які не вірять в астрологію та інше все ж таки нерідко читають прогнози різних експертів з екстрасенсорними здібностями, адже хочеться дізнатися про майбутнє. Своїм баченням завершення війни в Україні на каналі People Life поділився астролог та таролог Володимир Бадіян.

Це 24 лютого 2022 року росія вирішила спробувати захопити більшу частину України, а фактично свою анексію вона почала в 2014 році, коли відбулося незаконне захоплення Криму і створення квазіреспублік на Донбасі.

Тому вже 9 років Україна перебуває у стані війни, а зараз має шанси покласти край діям країни-агресора раз і назавжди, повернувши окуповані території.

Бадіян поділився, що його карти показують, що період конфлікту в Україні триватиме з 2013 до 2029 року. Але це не означає, що весь цей час триватиме гаряча фаза війни.

Цього року астролог та таролог прогнозує завершення гострої військової фази. Також провидець відповів і на запитання, коли ЗСУ зможуть піти у контрнаступ.

За його прогнозом, вирішальну фазу та початок великих відвоювань ЗСУ розпочнуть уже з кінця березня. До кінця весни наші захисники зможуть повернути частину тимчасово окупованих ворогом територій.

Таролог прогнозує, що це буде вихід на південь країни до Азовського моря. Він додав, що мапа розділиться на дві частини.

Після цього розпочнуться переговори щодо важливих моментів, хоча конфлікт не закінчиться і триватиме. Зокрема, вирішуватиметься доля так званих “ЛДНР”. Бадіан додав, що переговори триватимуть дуже довго, мінімум ще кілька років.

Астролог не виключив, що в результаті квазіреспубліки можуть отримати якийсь особливий статус або ж будуть домовленості про перехідний період.

На додаток, Бадіан прогнозує, що вже цього літа ВСУ деокуповуватимуть Крим і в цьому допоможе вступ України до якогось нового союзу.

Далі до весни 2024 року Україна може увійти до якогось союзу держав, можливо йдеться про ЄС.

Підсумував свій прогноз астролог заявою, що 2023 стане початком кінця великої війни, але конфлікт триватиме з рф як мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

Джерело.

Close