facebook

Відома ворожка, відьма-некромант назвала напрям, де буде відкрито другий фронт

Передбачення екстрасенсів, тарологів, розрахунки нумерологів та прогнози астрологів не є науковими розробками, і передбачення не завжди збуваються.

Але, під час повномасштабних воєнних дій, інформація, яку надають фахівці з паралельних світів, стають серйозною підтримкою духу українців. Так днями екстрасенс, відьма-некромант Марія Тиха заявила про відкриття другого фронту.Дніпровська панорама.

Марія Тиха каже, що висновки їй дозволяє робити особлива чутливість до “тонких матерій”. Вона ніби “зчитує” з них інформацію.

Насамперед, я чітко відчуваю, що буде відкрито ще один фронт. Окупанти хочуть від Запорізької атомної електростанції просунутися до міста. На Луганщині можливі “котли”, окупанти планують спалити цю область. Однак ми зараз перебуваємо в позиції спостерігача, розробляємо план контрнаступу. В результаті ми відбиваємо всі атаки, — каже екстрасенс.

На Донецькому напрямку росіяни також просунулися, але, на думку Тихої, це тимчасово. Бо, знов-таки, карти показують ухвалений наказ.

Тобто ми зараз плануємо саме контрнаступ — з якого боку, куди і таке інше. Буде зміна стратегії і ми підемо з якоїсь іншої точки, тобто не з тієї, з якою планували спочатку”, – додала вона.

Зараз усіх безперечно дуже хвилює ситуація в Бахмуті.

Також я бачу, що у Бахмуті буде виведення військ. Думаю, вже у квітні. А поки що є небезпека застосування хімічної зброї. Можуть обстрілювати фосфорними бомбами, як Херсон. Єдине, що мене бентежить, це те, що місто справді може бути знищене, там дуже багато руйнувань. Із нього не залишилося практично нічого. І маю дуже велике питання щодо мирного населення. Окупанти там можуть організувати тортури, – розповіла Марія Тиха.

Також, за прогнозом екстрасенсу, ситуація буде складною у Харкові. Бачу руйнування, проблеми зі світлом та водою. Триватимуть і обстріли. Можливий приліт лікарнею, поряд з якою розташований супермаркет, – уточнила Марія Тиха.

Джерело.

Close