facebook

Пoгрoзливо звучить прогноз екстрасенса Макса Гордєєва на 2023 рік

Пророцтво про те, коли закінчиться війна, і можна буде повертатися в Україну, хвилюють багатьох людей.

Джерела інформації можуть бути різні, але сьогодні не лише українці, а весь світ цікавиться тим, що ж буде далі. Зараз варто вивчити прогнози Макса Гордєєва на 2023 рік для України, який зробив досить оптимістичний прогноз.

В одному зі своїх нещодавно інтерв’ю він сказав, що на Україну чекає успіх на полі бою. Він упевнений у тому, що шлях до перемоги вже почався, причому почався досить швидко, залишається тільки стежити за тим, як розвиватимуться події, тим більше спостереження нудними не будуть.

Трохи про провісника
Макс Гордєєв є одним із фіналістів популярного телешоу – «Битва екстрасенсів». Він досить відомий, і свою популярність заробив рахунок того, що його прогнози часто збуваються. Допомагають заглядати у майбутнє Максимові карти Таро та астрологія. Він не виграв вищезгадане шоу, але це не означає, що його прогнози можна вважати поганими, тому що він дійсно вміє зчитувати інформацію з того, як розташовуються зірки, а карти є чудовою підмогою у цій справі.

Новий прогноз
Розглядаючи новий астрологічний прогноз Макса Гордєєва для України, варто сказати, що активна фаза військових дій триватиме до кінця 2022 року, і є ймовірність того, що протягом 2023 року війну буде закінчено. Максимальний термін того, коли закінчиться війна – листопад 2023 року.

Погрозливо звучить прогноз Макса Гордєєва з приводу того, що президент Росії може взятися за ядерну зброю, але станеться це тоді, коли Крим почне йти з-під його влади вже остаточно (мається на увазі, що є така ймовірність). До кінця 2022 року переговори, до того ж будь-якого формату, будуть не дуже результативними, тому що про це навіть говорять зірки. Однак згодом ситуація значно покращає.

Пророцтво про Володимира Зеленського
Звичайно, громадськість також цікавляться тим, чи є пророцтво Макса Гордєєва про Зеленського. І треба сказати, що провісник каже, що на президента країни чекаю лише перемоги. Так, вони не будуть без труднощів, але він має величезну підтримку – вона виражається у його власній сім’ї та цілому народі, який сьогодні згуртувався навколо свого президента. Це неможливо не помітити навіть на астральному рівні.

Саме за рахунок свого головнокомандувача Україна переможе. Однак йому потрібно бути обережним, тому що на нього можуть готуватися замахи. Щоправда, щоб робити такі передбачення не обов’язково бути астрологом, адже сьогодні Володимир Зелінський має ворогів.

Цікавий факт!
Ще до того, як почалася війна, провісник згадував про те, що переломний момент, а може навіть і перемога, може настати в листопаді 2022 року, коли розпочнеться ретроградний Марс. До цього моменту будуть показові наступи Росії, причому найпотужніші з них випадають на жовтень, але це не означає, що треба опускати руки і чогось боятися.

2023 року Україна встане на ноги, інших прогнозів просто немає, і їх не може бути. Як боротися із наслідками? Про це можна буде вже подумати потім, зараз головне перемогти ворога, зупинити смерті та зупинити війну.

Принаймні можна сказати, що прогнози Макса Гордєєва на 2023 рік для Миру виглядають досить оптимістично, а його прогнози дуже часто збуваються, тому приводів для того, щоб йому не вірити, у громадськості немає.

В астрологічному плані Росія сьогодні руйнується. Руйнуються міфи про її могутність, і її уявна велич і вона втрачає залишки позитивної репутації. Від цього страждають усі, причому як росіяни, так і жителі інших країн, але керівництво Росії не може визнати свої помилки, не може зрозуміти, що будь-які дії будуть лише погіршувати ситуацію, і це призводить до ще більшого розвитку проблем, і саме тому останні передбачення Макса Гордєєва про Україну на 2023 виглядають оптимістично. Сьогодні за рахунок Росії та прийнятих російським президентом рішень формується майбутнє українського народу, і, що важливо, світле майбутнє.

Енергетичний прогноз
На енергетичному плані Україна вже вступила у новий виток свого життя. Вона вже виграла війну, і почалася ця фаза ще влітку, тобто тоді екстрасенс відчув енергію перемоги, а якщо вивчити новини, можна помітити, що захисники України почали досить швидко просуватися на фронті, отримувати все більше техніки, а значить позитивних новин з фронту. стає ще більше.

Екстрасенс наголошує, що сьогодні ніхто не може дати стовідсоткової інформації щодо того, як закінчиться війна, і пророцтво астролога Макса Гордєєва для України не стане винятком, проте за ситуацією слід слідкувати. Вона змінюється постійно, ніхто не може зрозуміти, де ж кінець цих дій. Ні карти Таро, ні містичні сили не допоможуть зазирнути у майбутнє далеко, але прогнози Максима Гордєєва будуються на тому, що він відчуває енергію перемоги.

Конкретні дати не називаються, і ніхто не збирається цього робити, тішить уже те, що для України це буде перемога. Наразі потрібно зібратися з усіма силами, отримати підтримку друзів, і зрозуміти, що терпіти залишилося недовго.

Позитивний прогноз
У вересні 2021 року Макс Гордєєв зробив пророкування з приводу того, чи триватимуть ракетні обстріли, яких так бояться українці. Однак він вважає, що це є малоймовірним. Карта випадає так, що сьогодні у росіян підвішений стан, а в такому стані необхідно просто почекати. Сьогодні прогноз астролога Макса Гордєєва, коли закінчиться війна в Україні, не дає точної дати, але ці дії не будуть тривати довше 2023 року. Безумовно, хочеться щоб той період залишився в минулому швидше, але ніяк вплинути на це пне вийде (якщо не йдеться про військових).

У будь-якому разі астрологічна карат України дає привід задуматися про те, що в майбутньому все буде добре, тож не варто засмучуватися, адже попереду лише перемоги.

Джерело.

Close