facebook

Мобілізацію доведеться посилити: Арахамія попередив – на війну заберуть ще більше українців

Глава фракції “Слуга народу” відреагував на заяви путіна про ядерну зброю.

Нещодавно король росіян путін заявив про намір країни-агресора розмістити ядерну зброю у білорусі, приводом для чого стала заява Британії про передачу Україні боєприпасів зі збідненим ураном. Про те, чим це може обернутись для українців, розповів голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія в інтерв’ю Sky News.

Зокрема, він оцінив ситуацію щодо ймовірної загрози з боку білорусі після несподіваної заяви росії. В рамках інтерв’ю Арахамія підкреслив, що поки що немає серйозних загроз після ядерного шантажу, озвученого путіним.

Водночас голова парламентської фракції зазначив, що його досвід показує, що може статися будь-що, а за ймовірного наступу з боку білорусі Україна отримає “другий фронт”.

Крім того, він додав, що якщо русня все ж таки зважиться розмістити ядерну зброю в білорусі, то Україні доведеться посилювати мобілізацію громадян і набирати більшу кількість людей до армії.

Давид Арахамія резюмував: “Доведеться посилювати мобілізацію та набирати ще більше людей до армії, потрібно сформувати ще 8 бригад, щоб контролювати кордон із білоруссю”.

Джерело.

Close