facebook

“Йо*аний коридор”: Школярка розлютилася через зіпсоване взуття на похованні військового (відео)

Дівчинка написала, що зіпсувала нові лофери через живий коридор вшанування загиблого.

Вінничина гуде через публікацію учениці 9-го класу однієї зі шкіл Гніванської громади. На своїй сторінці в Instagram дівчинка обурилася, що зіпсувала взуття під час поховання військового, та висловилася в бік загиблих захисників нецензурною лайкою.

“Бл*ть е*аний коридор, щоб ваші військові в труні перекинулися. У мене на нових лоферах через ї*учий коридор підошва луснула”, – написала вона.

Допис учениці швидко поширили в Мережі. Користувачі залишили сотні гнівних коментарів, дівчинці масово пишуть і погрожують розправою.

Як з’ясував ТСН.ua, звати школярку Любов. Вона навчається в ліцеї №2 у місті Гнівань. Після гучного інциденту з нею та її бабусею провели бесіди поліція, служба у справах дітей та шкільний психолог.

“Дівчинка пояснила це тим, що вділа нові лофери, які придбала за свої кошти. І вона була дуже засмучена, що в них тріснула підошва. Вона в стані таких емоцій викинула таку історію. Вона шкодує дуже про це”, – розповіла ТСН.ua начальниця інформаційного відділу Гніванської міської ради Вікторія Шаргородська.

Вона зазначила, що у дівчинки є батько. З мамою дитина зараз не живе та не спілкується через певні обставини. Мешканці Гнівані в Мережі пишуть, що школярка, ймовірно, не місцева, адже спілкується російською мовою, що для населеного пункту нетипово. Однак у міськраді ТСН.ua зазначили, що в місті дитина проживає змалечку.

“Вона місцева. Вони у нас проживають, в нашому мікрорайоні. Ви розумієте, зараз діти, знаєте підлітків, вони спілкуються, як хочуть. Вона вживу спілкується українською мовою. Чому вона так написала, я не знаю”, – зазначила Шаргородська.

У міськраді додали, що скандал спалахнув після поховання військовослужбовця Ігоря Олімова. Чоловік загинув внаслідок російського обстрілу в районі міста Часів Яр на Донеччині, захищаючи Україну.

“У нас так заведено, що коли йде живий коридор, до нього долучаються всі заклади: і бюджетні, і освіта. Вона (школярка – ред.) так само з усіма дітками прийшла туди на цей коридор”, – додала Шаргородська.

Після суспільного обурення дівчинка записала відеозвернення, в якому вибачилася за те, що виявила неповагу до військового, який захищав Україну і віддав життя заради перемоги.

“Сторіз була викладена, коли я була засмучена та з приступом агресії. Хочу вибачитися перед усіма. Мені дуже соромно”, – прочитала Любов на камеру.

Свою сторінку в Instagram дівчинка закрила, фото прибрала і написала “приносю вибачення, відстаньте”. ТСН.ua намагався поспілкуватися зі школяркою, однак вона не відповідає.

Джерело.

Close