facebook

Скарб на митниці. У “Борисполі” знайшли сумку зі 113 iPhone. Забули

Київські митники виявили у забутій в аеропорту сумці 113 телефонів відомого бренду Apple. Окрім них, там був 71 комплект навушників Apple Air Pods Pro.

Прилетіли телефони та навушники з ОАЕ. Про ситуацію інформує пресслужба Київської митниці у фейсбуці.

“Після того, як у пункті пропуску “Бориспіль” всі пасажири одного з авіарейсів з ОАЕ отримали свій багаж, було знайдено три дорожні валізи, які, згідно бірок, належали двом громадянам з цього рейсу. Однак вони вже залишили аеропорт, отримавши решту свого багажу,” – мовиться у повідомленні.

Під час оформлення цих валіз до камери зберігання у них виявили: 44 iPhone 11 в упаковці, 63 iPhone 10 без упаковки, 6 iPhone 8 без упаковки та 71 комплект навушників Air Pods Pro.

“Цікаво, що про таку купу телефонів їх власники згадали лише за кілька тижнів після повернення з Еміратів, а ще дивніше, що свої речі з інших валіз декларували тоді на 4 коридорі, а от про ці 3 – забули. Така собі вибіркова забудькуватість про товар вартістю 1,8 мільйонів гривень!” – додають на митниці.

Втім, телефони чоловікам не віддали, працівники Київської митниці склали протоколи про порушення митних правил цими громадянами. Телефони та навушники вилучили до рішення суду.

Джерело.

Close