facebook

Астролог дала прогноз на тиждень і назвала небезпечні дати: “Не плануйте важливі справи”

Дні з особливою небезпекою і напвпаки, вдалі, в тому числі і для фінансів, для всіх знаків Зодіаку в прогнозі астролога на цей тиждень з 5 по 11 лютого.

Астрологиня розповіла, чого чекати від тижня з 5 по 11 лютого і у які дні слід бути дуже обережними, пише Politeka.net.

Тиждень з 5 по 11 лютого, за словами астрологині, пройде під впливом Водолійської енергії, що принесе неочікувані події як позитивного, так і негативного характеру.

«Уран вийшов зі стаціонарного руху та почав прискорюватись, а це принесе й прискорення подій, з’явиться бажання додати в своє життя легкості, спонтанності, нових емоцій, нових барв та нових почуттів, захочеться позбутись залежностей, який обтяжує стосунків, нам буде складно зберігати спокій та стримуватись. Виникне прагнення до оновлення всіх сторін життя», – розповіла експертка з прогнозів у своєму каналі Scorpio.

Астрологиня також попереджає, що разом з цим зростає небезпека ракетних обстрілів, можливі проблеми з електроприладами та зв’язком.

«Зростає напруження та аварійність, тому будьте більш уважними та зібраними, уникайте поспішності. Активується нервова діяльність, що може провокувати у схильних нервові зриви», – попередила експертка.

У понеділок, 5 лютого, каже астрологиня, Меркурій з’єднується з Плутоном, що активує розумову діяльність. За її словами, це гарний аспект для переконання інших людей, якшо у вас в цьому є потреба. Також цей аспект може принести ментальну перенапругу, сприятиме безкомпромісності рішень та радикальності зроблених висновків. Підсилить підозріливість та недовіру.

«До когось може надійти значуща інформація, що буде сильно впливати на життя в довгостроковій перспективі. Щоб скинути напругу аспекту займіться інтелектуальними справами, дослідницькою роботою та навчанням», – радить астролог.

Сьомого та восьмого лютого Венера у парі з Ураном сприятиме діловій та фінансовій сферах.

Комусь може принести несподівані сюрпризи і у вигляді несподіваного зачаття, каже астрологиня.

Крім того, можлива різка зміна планів.

«Також у ці дні Марс у гармонійному аспекті з Нептуном сприятиме людям творчих та духовних професій, та разом з цим у ці дні активізуються шахраї та можна прийняти бажане за дійсне. Сприятливо для фінансів, комусь може надійти подарунок, премія або повернуть борги», – повідомила астрологиня.

Восьмого та дев’ятого лютого – Сонце у напруженому квадраті до Урану може принести неочікувані події, підвищений травматизм.

Це каже астрологиня, взагалі травмонебезпечні дні, тож не ігноруйте сигнали тривоги.

А от 10 лютого астрологиня радить: не плануйте важливі справи.

«10.02 Рік Дракона на Новолунні у Водолії – відчуватиметься нестача енергії, тож краще на цей день не планувати важливі справи. Крім того, цього дня Меркурій буде знаходитись у квадраті до Юпітера, тож можливі завищені амбіції, складнощі з концентрацією та проблеми у комунікаціях», – розповіла астрологиня.

Джерело.

Close