facebook

“Били вчотирьох, один зі значком депутата”: у Києві побили відомого ветерана АТО

Автомобіль ветерана АТО Миколи Ворошнова підрізала чорна іномарка. У відповідь він почав їй сигналити, після чого з машини вийшли двоє людей і зав’язалася перепалка.

 

Колишнього гравця молодіжної збірної по хокею і ветерана АТО Миколу Ворошнова побили за зауваження про порушення правил дорожнього руху. Про це Ворошнов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він їхав головною дорогою на Березняках перед виїздом на Дарницький міст, коли його підрізали на чорній машині (Porsche Cayenne або Range Rover, номерний знак – 7747). “Почав йому сигналити вказуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене авто затормозило, з нього вискочили двоє. Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відвороті піджака, а з пасажирського місця – охоронець у плащі з “вухом”, який одразу “обозначив” наявність вогнепальної зброї”, – написав ветеран АТО. Під час словесної перепалки поруч зупинилася ще одна машина – BMW X5, з якої вийшли ще двоє чоловіків, після чого ветерана АТО почали бити. “І тут як почало мені “прилітати” з різних сторін. Точно так, прям “в ціль”. Добре що встояв на ногах, бо ці могли б почати “піднімати” з носака… здається, до мого великого сорому, я навіть не “відповів”, але це не точно… Добрих стусанів отримав. Давно так не відгрібав. Аж ностальгія. Повно “юшки”, половинка зуба, ну і розвалили трохи губи, особливо з середини. Нормально так поприлітало. Але обличчя пройшло випробування на міцність”, – розповів Ворошнов. “Десь з годину просидів на сайті Верховної ради, намагаючись знайти “знайому” пику. Так шо б “це точно він” – ні, нічого. Я взагалі обличчя погано запам’ятовую, а тут ще й по голові били, тож”, – додав Ворошнов.

https://www.facebook.com/mykola.voroshnov/posts/2996778250372398

Джерело.

Close