facebook

“Люди тікатимуть, частина країни піде під воду”: пeрeдбaчeння Вaнги на 2025 рiк

Відома болгарська ясновидиця багато говорила про те, що станеться в майбутньому.

Баба Ванга або Вангелія була не тільки містиком і лікарем, а й знаменитою провісницею – багато чого з того, що вона передбачала в далекому майбутньому, насправді збулося. УНІАН розповість, які передбачення Ванги відомі на 2025 рік і пізніше.

Пророцтва Ванги про ситуацію у світі
Усі передбачення Ванги не вдалося знайти та зафіксувати навіть її біографам, проте деякі пророцтва все-таки залишилися. Наведемо кілька з них.

Страшні катаклізми та криза в США

Згідно з пророцтвами Ванги, США зіткнутися з серйозною економічною кризою – жити в кредит уже не вийде. Через це багато людей залишаться без дому, їм доведеться виїжджати в інші країни. Також Ванга бачила, що практично одночасно з економічною кризою катаклізми почнуться і в природі – у Тихий океан впаде величезний астероїд або під водою станеться землетрус. Через це частина Америки піде під воду.

Глобальне потепління і відсутність води

Усі передбачення Ванги рано чи пізно “впираються” в ризик екологічної катастрофи, пов’язаної з глобальним потеплінням. Через це частіше відбуватимуться землетруси, повені, виверження вулканів та інші природні катастрофи, до яких людство ще не готове. До 2030-го року стане не вистачати питної води, через що почнеться масовий голод і війни за ресурси.

Китай стане наддержавою, а Європа розпадеться

Болгарська ясновидиця говорила, що Китай випередить США у військовій та економічній могутності, а його партнерство з лідерами світу призведе до змін на карті – одні держави перестануть існувати, в інших зміняться кордони.

Цікаво, що світова криза торкнеться Європи – Ванга передбачала навіть розпад Європейського Союзу. Причиною цього будуть військові конфлікти всередині, між країнами, а також різні політичні, економічні та релігійні стратегії. У результаті з Європи люди тікатимуть від безробіття, але в пошуках більш стабільних і сприятливих умов для життя.

Пророцтва Ванги на 2025 рік були не тільки про погане, а й про хороше – провидиця вважала, що якраз до цього часу науковці навчаться лікувати багато захворювань, як-от рак чи Альцгеймер. Також уперед зроблять крок і нанотехнології, що дадуть змогу вивести штучний інтелект на новий рівень. Це дасть змогу вирішити завдання, які зараз здаються неймовірно складними для людства.

Коли закінчиться війна в Україні на думку Ванги
Передбачення Ванги про війну не були точними – вона однозначно бачила конфлікт в Україні, але вважала, що війна триватиме не довше ніж два роки – це означає, що до кінця 2024 року все має закінчитися. До того ж, багато біографів ясновидиці згадують фразу “Коли на трон зійде Восьмий” – її вимовляла Ванга, якщо в неї запитували, коли закінчиться війна в Україні. Хто такий цей “восьмий” досі не відомо – найімовірніше, сенс пророцтва ми зрозуміємо вже після його виконання.

Джерело.

Close