facebook

“Слуга народу” переформатує партію: у регіони поставлять нових менеджерів

На з’їзді партії “Слуга народу” планують віддати управління політсилою у регіонах не мажоритарникам, а менеджерам, які не пов’язані з місцевими елітами.

Про це OBOZREVATEL розповіло джерело в політсилі. За словами співрозмовника видання, одним з ключових питань на партійних зборах в суботу, 15 лютого, стане обговорення регіональних осередків. Йтиметься про те, як партія почне підготовку до місцевих виборів, які пройдуть в жовтні 2020 року.

“Позиція верхівки – віддати керівництво в обласних осередках менеджерам, які не мають зв’язків з областю. Це можуть бути і як народні депутати, так і просто запрошені керівники. Таким чином хочуть зняти питання місцевих договірних”, – пояснило джерело.

Наприклад, глава фракції СН Давид Арахамія може очолити осередок партії в Миколаївській області, практично з “99% ймовірністю”. Такі ж призначення, можливо і тимчасові, пройдуть по інших регіонах.

За словами іншого джерела, нардепа зі списку політсили в парламенті, обговорять під час зустрічі і ідеологію “Слуги народу”. При цьому мови про закріплення в статут партії “лібертаріанства” не буде. “Лібертаріанство точно не планують затверджувати, ми проведемо розширене обговорення нашої ідеології, якщо буде потрібно, буде і дискусія…”, – заявила нардеп.

У прес-службі партії оголосили, що з’їзд офіційно розпочнеться 15 лютого о 12.00. У програмі: обговорення партійної ідеології, переобрання Вищої ради, обговорення нової редакції статуту та стратегії щодо виборів. Також буде представлений “Громадський хаб “Слуги народу””.

Очікується приїзд членів політсили з регіонів. Зокрема потенційних кандидатів на вибори в ОТО, а також діючих депутатів і голів. Для них організовують окремий тренінг.

Джерело.

Close