facebook

Кумівства більше немає? Новоспечений чиновник “перестрибнув” 10 посад за 3 місяці – ЗМІ

Щоб затвердити Олексія Пашкова – чоловіка головного бухгалтера “95 кварталу” директором департаменту стратегічної розвідки ГУР МО, потрібен підпис Зеленського. Про це у своєму блозі пише Юрій Бутусов.

“Стрімку кар’єру в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони здійснив Олексій Пашков. Олексій – кадровий військовий розвідник, 18 років прослужив у військово-технічному управлінні 3-го департаменту Головного управління розвідки Міноборони (департамент стратегічної розвідки). Олексій, незважаючи на вислугу і сумлінну службу, займав одну з низових посад в ГУР МО. Такі структури як 3-й департамент, є куди більш спокійною і стабільною роботою, ніж оперативна розвідка і диверсії. Незабаром після перемоги президента Зеленського, кар’єра Пашкова пішла в гору. На даний момент Олексій Пашков займає штатну посаду начальника аналітичного управління – тимчасово виконуючого обов’язки начальника Департаменту стратегічної розвідки ГУР МО”, – повідомив журналіст.

“З липня 2019 го Пашков перестрибнув одразу 10 службових посад, щоб зайняти крісло т.в.о. начальника департаменту. Це було б логічно, якби Олексій Пашков проводив зухвалі операції в тилу ворога, і в нагороду за бойові заслуги отримав кар’єрний зліт. Немає проблем, є фронт, є завдання за лінією фронту, можливостей відзначитися для ініціативного і досвідченого офіцера під час війни більш ніж достатньо. Але посада Пашкова далека від ведення бойових дій, диверсій і добування секретів Кремля. Нічого видатного в порівнянні з колегами цей офіцер не зробив. Зрозуміло, 300 інших офіцерів стратегічної розвідки поставилися до такого стрибка негативно.

Джерело.

Close