facebook

Як проходила акція “Ніч на банковій.Знову”, коментарі Віктора Гандзюка і Уляни Супрун (відео)

Акція розпочалася із виступу батька Катерини Гандзюк, який зазначив, що хотів би жити у країні, в якій не ховають своїх дітей


Влада змінюється, а запитання залишаються тими самими. Зокрема, “Хто замовив Катю Гандзюк?” – вже більше року не дає спокою активістам та громадським діячам. Вкотре поставити його під Офіс президента прийшли кілька сотень людей. Там триває акція під назвою “Ніч на Банковій. Знову”.

Акція розпочалася із виступу батька Катерини Гандзюк, який зазначив, що хотів би жити у демократичній країні, в якій батьки не ховають своїх дітей, вбитих за пост у Facebook.

“В мене вимога одна – щоб довести до кінця розслідування справи Каті. Щоб припинилося все це безглуздя, усе це насильство, яке відбувається не тільки з Катею, вона ж не одна. Ми ж знаємо, що жодна справа не доведена до кінця”, – зазначив Віктор Гандзюк.

Учасники акції після серії виступів зробили інсталяцію біля входу до Офісу президента – напис “Хто наступна Гандзюк?” і запалили свічки. Наголосили, що поки не покарані замовники нападів і вбивств активістів – вони продовжаться.

Участь у заходів взяла і колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун: “Ці акції привертають більше уваги державних структур, правоохоронних органів, нашої судової системи. Що є багато речей, які не розслідувані і ми навіть про них не знаємо. Поки правоохоронні органи не будуть розслідувати, а судова система не посадить людей, які замовили Катю Гандзюк в тюрму – наша країна не буде розвиватися”.

Джерело.

Close