facebook

“Мобілізацію” оголосили в Україні, термінова заява Міноборони: кого торкнеться

Міністерство оборони України звернулося до військовослужбовців запасу, волонтерам та іншим громадянам, які можуть допомогти в боротьбі з коронавирусом

У Міноборони зазначили, що потрібна будь-яка посильна допомога від фахівців молодшого медперсоналу та лікарів. Відомство переконане, що потрібно мобілізувати не тільки матеріальні, але і людські ресурси. Про це повідомляє прес-служба Міноборони

Громадяни, які згодні приєднатися до боротьби з коронавірусом, мають заповнити певну форму.

У повідомленні також додано, що ВСУ активно допомагають у боротьбі з пандемією. Вони вже доставляли тести на коронавірус з КНР для України. Міноборони також упевнений, що армія вміє співпрацювати з військовими та волонтерами у важких умовах, так як у них є досвід, який з’явився під час російської агресії на сході України.

Раніше ми повідомляли, що збройні Сили України будуть взаємодіяти з правоохоронними органами щодо забезпечення громадської безпеки під час карантину.

У повідомленні міністерства наголошується, що “з 22 березня в населених пунктах і військових гарнізонах розпочнеться спільне патрулювання посиленими нарядами Військової служби правопорядку Збройних Сил України, які будуть діяти у взаємодії з працівниками Національної поліції і військовослужбовцями Національної гвардії України”.

Джерело.

Close