facebook

Богдан має піти у відставку, – Данилюк

Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк вважає, що глава Офісу президента Андрій Богдан не може обіймати свою посаду, тому що є колишнім адвокатом Коломойського.


Про це Данилюк заявив в інтерв’ю “BBC News Україна”, інформує Цензор. НЕТ.

На його думку, Богдан як колишній адвокат Коломойського не може уникнути конфлікту інтересів. А отже, має піти у відставку.

“Я вважаю, що якщо ми говоримо про конфлікт інтересів, то Богдан має написати вже не жартівливу, а реальну заяву, як це зробив я. І все. Це була би професійна позиція”, – переконаний колишній глава РНБО.

За словами Данилюка, їхні розбіжності з Богданом лежать у площині підходів і цінностей.

Ми тут звикли, що у нас у всіх є телефони, і ми кого треба наберемо і “повирішуємо” зараз. Це точно – минуле, і це те, що тягне Україну назад. Люди, які приносять це в нову владу, несуть надзвичайні ризики”, – сказав він про Богдана.

“Я просто півжиття прожив за кордоном, бачив, як все працює в розвинених країнах….Я з повагою ставлюся до парламенту. Я вважаю, що Кабмін працюватиме максимально незалежно і нестиме повну відповідальність. Тоді буде правильний баланс, і в цьому полягає рецепт успіху. Андрій бачить це собі трошки інакше. Я думаю, що це помилкова стратегія, яка створить дуже швидко проблеми”, – припустив Данилюк.

Джерело.

Close