facebook

Пригріли змію на грудях, “дитина” ледь не позбавила життя: усиновлена українка в США виявилась дорослою карлицею

Крістен Барнетт, 45-річна американка разом із чоловіком Майклом Барнеттом в травні 2010 року вдочерили 6-річну дівчинку на ім’я Наталя Грейс. Дівчинка через деякий час приїхала жити разом з новими батьками.

Досить скоро почались прикрощі – дівчинка стала справжньою загрозою батькам, грубо поводилась. Протягом 2011 року дівчинка намагалася штовхнути свою прийомну матір на електричний паркан, налила кави у відбілювач і пригрозила нанести удар своєму прийомному батькові уві сні. Життя американців з маленькою українкою перетворилось в справжнє пекло.

“Вона робила всякі заяви, малювала малюнки, кажучи, що хоче вбити членів сім’ї, загорнути їх тіла в ковдру і заховати їх на задньому дворі” – заявила Крістін Барнетт.

Далі було тільки гірше – прийомні батьки прокидалися серед ночі – дівчинка стояла прямо над ними і боялися заснути знову.

Психологи відправили дівчинку на експертизу, де встановили, що психологічний вік дівчинки – набагато старше восьми. Барнетти підняли документи і вияснили, що в травні 2010 року дівчинка проходила тестування у лікарів і тоді вік дитини був 8 років, вони встановили по товщині кісток, що і було записано в її документах.

Нестиковка віку, розуму і нестиковка фізичного стану викликала серйозні сумніви у психологів, і вони звернулися до окружного суду з вимогою змінити свідоцтво про народження – експерти встановили, що дівчинка зовсім не дівчинка, а доросла карлиця і народилася вона в 1989 році.

Зрештою, дата народження Наталі була названа 4 вересня 1989 року і влади штату Індіани визнали її дієздатною, видавши їй всі відповідні документи. Однак, сім’я Барнеттов допомогла їй зняти квартиру і оформила їй талони на харчування, документи і пільги. Крістін Барнетт допомагала Наталії отримати диплом середньої школи і вивчати косметологію. Але дівчина раптово зникла.

Джерело.

Close