facebook

Те, що зробили на “Новому майдані” Петро і Марина Порошенки обурило українців! “Нелюдський цинізм і суцільна брехня”!

П’ятий президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідав на Майдані Незалежності віче “Ні капітуляції!” проти “формули Штайнмайера”.

 

Колишнього президента України оточують представники ЗМІ та блогери-порохоботи. На ходу він влаштував імпровізовану прес-конференцію.

 

Ні капітуляції!

«Формула Штайнмайєра» написана в Кремлі. Це — чисто російський сценарій. Тисячі українців, які сьогодні вийшли на майдани, не хочуть російського сценарію. Не хочуть капітуляції України.Люди прийшли сюди, бо люблять Україну і хочуть її захистити. І ці люди мають право бути почутими. Переконаний, що від сьогодні їх слово, їх думка, їх воля точно будуть почуті!Дякую вам, що маєте позицію. Дякую, що висловлюєте її.Разом ми сила!

Gepostet von Петро Порошенко am Sonntag, 6. Oktober 2019

Так, по шляху на віче Порошенко пояснив своєму оточенню, що формула Штайнмайера “написана в Кремлі”, а прізвище німецького політика до неї “приліпили” пізніше. Він назвав документ “чисто російським сценарієм”.

Ніхто з журналістів чомусь не нагадав екс-президенту, що три роки тому, після останньої зустрічі в “нормандському форматі”, що відбулася 20 жовтня 2016 року, Порошенко розповідав, що на рівні робочих груп вестиметься підготовка з імплементації “формули Штайнмайера” в українське законодавство.

Українці в соцмережах обурені цим і залишають гнівні коментарі.

“Від них смертю несе”, “Нелюд”.

Джерело.

Close