facebook

Сергія Пашинського взяли під варту: вийти не зможе навіть за гроші

У понеділок, 7 жовтня, стало відомо, що Печерський районний суд Києва взяв під варту на строк до 4 грудня колишнього народного депутата Сергія Пашинського.

Зазначимо, що він підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень жителю Васильківського району В’ячеславу Хімікусу. Мова йде про поранення з вогнепальної зброї.

На засіданні суду по справі Пашинського був присутній екссекретар РНБО Олександр Турчинов.

У своє виправдання Пашинський заявив, що захищав дружину від загроз сексуального характеру. Він просив Хімікуса вибачитися, однак той з пляшкою пішов на Пашинського. Про це передає Цензор.НЕТ.

Екс-депутат уточнив, що вистрілив у повітря з криком “стояти”. Але противник нібито завдав йому удар по голові, і лише після цього обвинувачений був змушений вистрілити йому в ногу.

Крім того, нинішнє засідання Пашинський пов’язав з помстою Портнова, “який не може пробачити, що йому довелося бігти”.

“Я заявляю, що Портнов перший заявив про те, що мені вручили підозру – буквально через 30 хвилин… Тут є ЗМІ, які писали, що я нібито втік в Емірати. Але я тут, і не боюся. Портнов не може пробачити, що був відсторонений від потоків”, – заявив колишній нардеп, назвавши це “примітивною помстою, агонією та істерикою”.

Джерело.

Close