facebook

“Гвалтував по черзі і пропонував гроші”: 72-річний чоловік рік знущався над хлопчиками

Поліцейські Сумської області затримали літнього чоловіка, який підозрюється в розбещенні малолітніх. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Сумської області.

Затриманим виявився 72-річний чоловік, який раніше вже був судимий. Пенсіонер запросив до себе додому хлопчика і пропонував йому гроші в обмін на дії сексуального характеру. Підліток погодився під психологічним тиском і домовленостями.

Потім чоловік знову запросив хлопця і попросив, щоб той привів із собою друзів. Їм він теж пообіцяв заплатити і подарувати подарунки. Протягом року четверо хлопців відвідували пенсіонера, поки одна з мешканок будинку не помітила це і не повідомила про свої підозри в правоохоронні органи.

Правоохоронці встановили, що всім дітям було від 14 до 15 років. Під час розмов з поліцейськими вони спочатку не хотіли розповідати про те, що трапилося. Підозрюваний не став заперечувати свою провину, проте стверджував, що всі відносини з підлітками відбувалися з обопільної згоди сторін.

Співробітники поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує від п’яти до восьми років в’язниці.

Джерело.

Close