facebook

Генпрокурор Венедиктова поскаржилася на маленьку зарплату

За словами Ірини Венедиктової, прокурорської зарплати їй ледь вистачає на життя

Генпрокурор Ірина Венедіктова поскаржилася на маленьку зарплату. За словами чиновниці, її зарплата становить 38 тис. грн – це не ті гроші, на які вона може повноцінно прожити.

Венедиктова в інтерв’ю виданню “Українські Новини” заявила, що цієї суми їй не вистачає, щоб забезпечити всі необхідні витрати (а їх у неї не мало). Тому і доводиться витрачати особисті заощадження, які, до речі, теж вже потроху вичерпуються.

“Я думаю, що зараз “з’їм” всю фінансову подушку, яка у мене була, тому що у мене зарплата “на руки” 38 тисяч гривень. Це останнє, що я отримувала. А у мене сім’я, діти, домашні тварини, яким потрібен ветеринар. Тому, я буду використовувати запаси”, – сказала глава ГПУ.

Крім того, Венедиктова розповіла, як ставиться до легалізації легких наркотиків, які використовуються, в тому числі в медичних цілях.

“Всі питання, які стосуються таких чутливих речей в суспільстві, потрібно питати у суспільства. Тому, такі питання повинні вирішуватися на референдумі. Нехай громадськість визначиться”, – сказала вона і додала, що до легалізації проституції відноситься так само.

Джерело.

Close