facebook

Побажав смерті бійцям ЗСУ: Відомий український музикант опинився в епіцентрі скандалу. “Воїни хр ** ові”

Музикант з Харкова Петро Мальцев оскандалився заявою про воїнів ЗСУ. Він побажав українським бійцям смерті.

 

На це звернула увагу активістка Анастасія Настенко на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши скріншот з висловлюванням Мальцева під постом музиканта Бориса Севастьянова.

“Коли ж вас всіх там переб’ють-то, воїни хренові, і ми заживемо мирно… Стріляєте по своїх містах і називаєте це “Перемога”? Та оголосіть вже війну, нападаючи на ненависну Росію. Чи не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати людей похилого віку в підвали?“, – написав Мальцев.

В Харківському академічному театрі музичної комедії підтвердили, що чоловік є їхнім співробітником. Він працює в оркестрі з 2011 року. Директор театру Ігор Коваль зазначив, що публікація Мальцева є його особистою думкою і театр не поділяє таку позицію.

“Ми з ним сьогодні говорили під час репетиції, я запитав:” Що ти таке пишеш? Навіщо ти ображаєш воїнів? “Він каже, що це його думка і це не заклик до сепаратизму. Ми не заохочуємо подібних висловлювань і будемо вирішувати питання про позбавлення Мальцева певних заохочень. Наш театр завжди підтримував єдність країни, в нашій програмі є безліч українських постановок”, – зазначив Коваль.

Джерело.

Close