facebook

“Родичі були просто приголомшені”: Чоловік повернувся додому через 7 годин після власного похорону

Житель провінції Східна Ява (Індонезія) повернувся додому із заробітків після того, як дізнався про власний похорон. Як повідомляє портал AsiaOne, плутанина сталася через мотоцикл чоловіка.

Так, напередодні в районі Брондонг Східної Яви розбився мотоцикліст. Водій загинув на місці. Виявилося, що ніяких документів при ньому немає, а його тіло настільки понівечене, що визначити особистість по зовнішності неможливо.

Поліція почала шукати власника мотоцикла. Виявилося, що він належить сорокарічному жителю села Гесікан в районі Грабаган Сунарно.

– Оскільки жертва аварії отримала важкі поранення, її було дуже важко опізнати. Тим часом, у загиблого не було посвідчення особи. Тому поліція зв’язалася з родиною (людини), на яку був зареєстрований мотоцикл, сказала їм, що (власник) помер, – розповів глава поліції району Грабаган Алі Канта.

Тіло загиблого відправили додому.

– Навіть при омиванні родичі не могли сказати, що це не його тіло, – підкреслив Алі Канта.

Загиблого поховали. А через сім годин після похорону Сунарто повернувся додому. За словами чоловіка, він дізнався про свою смерть від друзів на роботі.

За словами чоловіка, три місяці тому він позичив гроші у знайомого, якого звали Варіім. Якому і залишив, в якості застави, віддав свій мотоцикл. По всій видимості, в ДТП загинув саме Варіім.

Коли родичі Варііма дізналися про помилку, вони вирішили не перепоховувати тіло, обмежившись лише зміною імені на могильному камені.

– Сім’я не переживає через цю похоронну помилку; вони просто зажадали замінити надгробний камінь тим, на якому написано ім’я жертви, – підкреслив Алі.

Джерело.

Close