facebook

Кільцеве сонячне затемнення 2020: коли буде, чим та для кого небезпечне

Кільцеве сонячне затемнення 2020 року можна спостерігати 21 червня. Найбільше воно буде помітним у районі екватора та пройде о 9:40 за Києвом.

Кільцеве сонячне затемнення 2020 року відбудеться 21 червня

Це астрономічне явище збігається з молодиком і днем літнього сонцестояння. На думку астрологів, затемнення 21 червня є унікальним та здатне позитивно вплинути на життя людей. Однак є і небезпека. Що собою являє дана подія, коли і де можна її спостерігати та до чого готуватися.

Що таке кільцеве затемнення Сонця
Кільцеподібне затемнення Сонця – це астрономічне явище, яке відбувається, коли Місяць, що перебуває між Сонцем і Землею, затьмарює собою світило, але кутові розміри Сонця залишаються більшими, ніж кутові розміри Місяця.

Максимальна тривалість повної фази кільцевого сонячного затемнення Сонця складе 38 секунд.

Коли та де можна побачити затемнення 21 червня
Кільцеве сонячне затемнення 2020 року відбудеться один раз – 21 червня о 9:40 за київським часом.

Часткові фази затемнення 21 червня будуть доступні для огляду в більшій частині Євразії. Так, його можна буде побачити в небі над Центральною Африкою, в Південно-Східній Європі, північній Австралії, Саудівській Аравії, Індії, на півдні Китаю та над Тихим Океаном.

Кільцеподібне сонячне затемнення: схема

Наступне кільцеве затемнення Сонця
Наступне кільцеве затемнення Сонця відбудеться 10 червня 2021 року. Воно спостерігатиметься у північній Канаді, Гренландії та Росії. А 14 грудня 2020 року відбудеться повне сонячне затемнення.

Як вплине на людей затемнення 21 червня
На думку астрологів, затемнення здатні впливати на самопочуття, думки, поведінку людей та їхні стосунки. Так, вважається, що затемнення Сонця 21 червня несе позитивні зміни.

Рекомендується виявляти активність, щоб не втратити шанс, наданий долею, але розраховувати варто лише на себе та свою інтуїцію. За появи проблем слід звернутися до свого досвіду – він обов’язково допоможе.

Період затемнення Сонця є сприятливим для пошуку споріднених душ. Є шанс зустріти своє кохання.

Затемнення сонця: як вплине на людей

Кого стосується затемнення
Найбільше вплив затемнення відчують на собі Козероги, Терези, Овни та Раки. Ці знаки зодіаку мають бути готовими до змін.

На них чекає різкий поворот долі у протилежний бік від того курсу, яким вони прямували останнім часом.

Що не можна робити в затемнення 21 червня
Не рекомендується приймати жорсткі рішення і робити поспішні висновки щодо стосунків із близькими й друзями: важливо все добре продумати і зважити.

Весь червень необхідно контролювати свої емоції та не піддаватися їхньому впливу.

Найголовніше в цей час – бути налаштованим позитивно і оптимістично дивитися на життя. Тоді зміни пройдуть легко і сприятливо для вас.

Що не можна робити в затемнення 21 червня

Де дивитися онлайн затемнення 21 червня 2020 року
Дивитися онлайн кільцеве сонячне затемнення можна буде в прямому ефірі на YouTube

Джерело.

Close