facebook

Під Києвом чоловік три дні ґвалтував жінку з інвалідністю

У місті Бровари Київської області 51-річна жінка, яка має інвалідність першого ступеня, стала жертвою жорстокого зґвалтування з боку свого знайомого, на три роки старший за неї.

Про це повідомляє поліція Київської області.

“Зловмисник запросив її до себе в гості, оскільки жінка дружила з його співмешканкою. Не бачачи небезпеки, яка постраждала погодилася. Однак подруги в квартирі не було, а чоловік закрив двері на ключ. Три дні він утримував свою жертву проти її волі, здійснював щодо неї дії сексуального характеру, застосовуючи фізичне насильство “, – йдеться в повідомленні.

Коли співмешканка насильника повернулася додому, то побачила побиту подругу і відразу повідомила в поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного в згвалтуванні. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. З квартири поліцейські вилучили речі потерпілої в якості речових доказів.

Постраждала госпіталізована. У неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 153 (Сексуальне насильство, вчинене неприродним способом) та ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Проекти підозр спрямовані на узгодження в прокуратуру.

Джерело.

Close