facebook

У “Слузі народу” перепросили за Третьякову і сказали, які будуть наслідки

Народна депутатка від “Слуги народу” Олена Мошенець заявила, що її колега по фракції Галина Тертьякова має публічно попросити вибачення та пояснити свої слова про дітей “низької якості”.

'Слуга народу' та Третьякова

Про це вона розповіла в ефірі каналу “Україна 24”. Нардепка перепросила за слова Третьякової.

“Здається, що пані Третьякова навела цитату, яка б підкреслила її думку, з контексту я так розумію. Я так розумію, що вона мала на увазі дітей із низьким рівнем освіти, а вийшло так, що діти низької якості”, – сказала вона.

За її словами, далі повинні бути вибачення Третьякової та пояснення її слів.

“Хочу попросити вибачення в усіх дітей і всіх українців за пані Третьякову і нашу політсилу. Я думаю, що питання (звільнення з посади голови парламентського комітету. – Ред.) вирішуватиметься на фракції, повинні бути вибачення й пояснення цього формулювання”, – додала нардепка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 24 червня в мережі спливло скандальне відео Третьякової, в якому вона заявила, що в людей, які заводять дітей заради соціальних виплат, вони народжуються “низької якості”.

Через це постійна комісія Ради Федерації профспілок звернулася до Верховної Ради з вимогою звільнити Третьякову з посади за її “антисоціальну і антигуманну позицію”.

Згодом Третьякова публічно відреагувала на скандал, а українці дали оцінку її діям.

Джерело.

Close