facebook

Дівчина з татуюванням Зеленського: “За кордоном малюнок буде нагадувати про Батьківщину”

Незважаючи на те що останнім часом главі держави міцно дістається від народу, Рузанна Щербина з Харкова за рік не почула жодного докору або зауваження з приводу портрета глави держави на руці.
За рік – жодного поганого слова.

Дівчина з татуюванням Зеленського: За кордоном малюнок буде нагадувати про Батьківщину
Президент Зеленський, його дії і висловлювання подобаються далеко не кожному, а після деяких його слів, наприклад, про “засранцев” -дальнобойщиків, можна і зовсім образитися на главу держави. Щоб не посваритися вщент з друзями і родичами інших політичних уподобань, часто краще промовчати і взагалі цю тему не піднімати.

Складніше, здавалося б, доводиться 28-річної Рузанов Щербині – кондитера з Харкова – за неї говорять її татуювання. Так, на руці красується портрет мера Харкова Геннадія Кернеса, який читає газету на лаві, над ним – застиг з посмішкою і оберемком кошенят Володимир Зеленський. Перший зроблений з реального малюнка, а другий – копія стікера-карикатури з “Телеграма”. Зеленського Рузанна набила рік тому – коли той переміг на виборах.

“КП” в Україні “вирішила дізнатися, як зараз, в розпал цунамі негативу в соцмережах по відношенню до президента, поживає володарка його портрета на руці. Влітку татушку під одягом не сховаєш – напевно, доводиться” віддуватися “перед перехожими за свій вибір. Але виявилося – ні.

– Я вже й забула про це татуювання. Хвиля негативу пройшла, як і очікувалося – вже через тиждень-два про це всі забули, – посміхається Рузанна Щербина. – Негатив був тільки на початку, особливо в соцмережах, де всі сміливі і “кожен ховрах – в полі агроном”. За рік ЖОДНА людина особисто мені нічого поганого не сказала. Навпаки, хто звертає увагу, придивляються і запитують з інтересом: “Ого! Це Зеленський?”. І я з гордістю відповідаю: “Так!”.

Зеленського з кошенятами на руці Рузанна набила після того, як він переміг на виборах. Фото: соцмережі.

Зеленського з кошенятами на руці Рузанна набила після того, як він переміг на виборах. Фото: соцмережі.
“Це тату зі змістом: людина може все!”
Рузанна Щербина працює в Харкові кондитером вже більше 6 років. Дівчині пощастило: її хобі стало улюбленою роботою.

– На даний момент працюю на себе, також проводжу навчання і майстер-класи, – ділиться співрозмовниця. – На жаль, вільного часу у мене не буває. Якщо є вихідний раз в 2-3 тижні, я проводжу його з родиною. Я фанат своєї роботи і своєї справи. Люблю заробляти гроші і витрачати їх на навчання, розвиток та рідних.
Рузанна зазначає – татуювання Зеленського робила для себе, їй все подобається, а з приводу думки інших занадто морочитися не варто. Сама вона конкретно це татуювання особливо для себе не виділяє – для неї це всього лише один з 20 малюнків на тілі.

– Я аполітична, а тату робила з посиланням мотивації, – пояснює Рузанна. – Зеленський спочатку – шоумен і актор, і раптово він став президентом нашої країни. Це тату зі змістом: людина може все! Навіть якщо ти сьогодні жартуєш жарти, завтра можеш стати правителем держави. Також у мене є тату з Кернесом, мером Харкова. У все це я вклала сенс: де б я не опинилася, але душею і серцем я завжди вдома. Я патріот своєї країни і рідного міста.

Дівчина разом з коханим збирається на ПМЖ за кордон – є такі перспективи. Там, каже, тату будуть служити пам’яттю про батьківщину.

– Я не хочу жити за кордоном, але у коханого там робота і бізнес. Якщо у нього складуться обставини і йому доведеться переїжджати, я поїду за ним, – зазначає Рузанна. – Я люблю Україну, але не люблю наш менталітет. Про роботу президента міркувати не можу. Люди завжди чимось незадоволені і шукають винних. І, звичайно, це уряд. Але всі забувають, що рівень і якість їх життів залежить не від парламенту і глави держави, а від них самих. Для мене життя в Україні комфортне! У мене є всі умови для життя, роботи і розвитку. Мій хлопець думає зовсім інакше, але на то ми всі і різні, і думка у кожного своя. Я всім задоволена.

Родичі нічого проти “політичних” татуювань Рузанов не мають – у виборі персонажів підтримують. Дівчині пощастило – все розуміють.

Джерело.

Close