facebook

У Кам’янському медсестра підняла за ноги маля, яке плакало: інцидент зняли на відео

Будинок дитини в місті Кам’янське Дніпропетровської області відзначився скандалом. Співробітниця Будинку трясла ридаючу півторарічну дівчинку, перевернувши її догори дригом. Таким чином жінка хотіла заспокоїти дитя.

У Кам'янському медсестра підняла за ноги маля, яке плакало: інцидент зняли на відео

Крик дитини привернув увагу перехожих, які зняли весь процес на камеру. Відео інциденту опублікувала мешканка міста в Facebook-спільноті “Типовий Дніпродзержинськ (Кам’янське)”.

Відносно співробітниці, яка трясла дівчинку, в Будинку дитини почали службове розслідування, в ході якого з’ясувалося, що дитя намагалася втихомирити молодша медсестра закладу. Її тимчасово відсторонили від займаної посади. До розслідування долучилися правоохоронні органи, депутати обласної ради.

Стан 1,5-річної дівчинки стабільний, фізичних відхилень лікарі не виявили. Слідство триває і вирішується питання про звільнення медсестри.

В обласній раді повідомили, що у зв’язку зі зростанням числа випадків жорстокого поводження до дітей в освітніх установах Дніпропетровщини встановлять камери відеоспостереження. Система спостереження вже в проекті реконструкції гімназії №33, повідомив голова обласної ради.

Джерело.

Close