facebook

Головою об асфальт: у Львові підлітки жорстоко побили свого однолітка (відео)

Один з підлітків обурився тим, що його дії знімають на відео.

У Львові група підлітків напала на свого однолітка, жорстоко його побивши. Відповідне відео опубліковане у львівській групі Varta1 у Facebook. Як повідомила автор публікації, інцидент стався на проспекті Червоної Калини.

Вона уточнила, що серед тих, хто брав участь у бійці, були й дівчата. На відео видно, як хлопчику, який лежить на землі, його однолітки завдають удари, у тому числі в голову. На заклики жінки, яка знімала запис на телефон, припинити побиття, діти не реагували. “А може ми в шутку?”, – заявив один з юних хуліганів, обурившись, що його дії знімають на відео.

Гуляючи у своєму подвір'ї, стала свідком того, як група дітей знущались та лупцювали одного хлопчика. Він лежав на сходовій клітині прямо біля дверей у під'їзд. На відео видно що група дітей намагається підняти хлопця, який візуально та на відстані не подавав ознаки свідомості. На моє неодноразове усне зауваження діти не зреагували. Після чого, мною було прийнято рішення зняти подію на відео для подальшої публікації у соц-мережі для приверання уваги зі сторони батьків дітей з відео. Згодом, після з'ясування обставин, зі слів батьків цих дій виявилось, що це була лише «гра». )Всі сторони включно із батьками хлопчика дійшли спільної згоди, що такий формат «ігор» неприйнятний. )

Gepostet von Татьяна Кузневич am Dienstag, 30. Juni 2020

Джерело.

Close