facebook

Кидалася та кусала персонал: мати не дозволяла госпіталізувати хвору на коронавірус 9-річну доньку

У Миколаєві жінка хворої на коронавірус дитини відмовилася, щоб її дочку госпіталізували без неї, і поскандалила з лікарями.

Про це розповіла в. о. головного лікаря обласної інфекційної лікарні Світлана Федорова, пише УНІАН з посиланням на “Преступности.НЕТ”.

За словами лікаря, 9-річну дитину з коронавірусом та її матір привезли на кареті швидкої допомоги. Дізнавшись, що дівчинку будуть госпіталізувати, жінка почала скандалити, поводила себе неадекватно і, врешті-решт, забрала дитину з лікарні. Проте дівчинці стало гірше, тому її привезли вдруге. У результаті лікарі вмовили мати госпіталізувати її дитину.

“Приїжджала дитина з мамою, мама відмовилася (госпіталізувати дитину, – ред.), істерично кричала, кидалася на персонал, другий раз теж приїхала мама з дівчинкою, санітарку покусали, але вдалося умовити маму, її другий раз привезли, дитині стало гірше, дівчинку госпіталізували”, – розповіла Федорова.

В управлінні патрульної поліції Миколаївської області повідомили, що мати відмовляла лікарям госпіталізації дитини, тому що сама хотіла лягти в лікарню з донькою. Лікарі жінці відмовили, посилаючись на протокол. Жінка забрала дитину додому, куди приїхали і співробітники патрульної поліції. Вдома з жінкою та дитиною розмовляла їх сімейний лікар, яка і вмовила жінку госпіталізувати її дитину, тому вони ще раз поїхали в лікарню, де дівчинку і залишили.

Наразі дитина перебуває у стабільно важкому стані.

Джерело.

Close