facebook

Наприкінці літа вийшла заміж, мріяла про дитину: Звіряча розправа над юною українкою вразила світ. “Наніс їй 28 порізів”

Убитою в коледжі містечка Куопіо в Фінляндії виявилася українка, 23-річна мешканка Харкова Анна Ладога. Її вбивця, студент цього ж коледжу 25-річний фін Джоел Отто Акусті Марін, завдав удар шаблею по горлу дівчини, а потім кілька разів пронизав бездиханне тіло.

Харків’янка Ганна Ладога переїхала до Фінляндії два роки тому. До цього вона вчилася в ХНУ ім. Каразіна.

Поїхала не просто так. Разом з коханою людиною, Мартіном Ладогою. Як розповіла знайома дівчини, теж українка, яка живе в Фінляндії, Анна і Мартін жили в цивільному шлюбі кілька років, сам він родом з Естонії.

Пара одружилася зовсім недавно.

“Вони зіграли весілля в кінці літа і вже мріяли про дітей. Разом вони багато подорожували. Анна мріяла стати менеджером по туризму. Пройшла курси фінської мови, знала англійську і ще кілька мов. Вступила в цей коледж бізнесу. Вона була дуже світлою дівчинкою, її важко не помітити. І вона всім допомагала в скрутну хвилину “, – розповідає знайома.

У Інстаграмі і Фейсбуці Мартіна і Анни є фото з їхніх подорожей. Вони були в Ісландії, Греції, Чехії. Приїжджали до Львова, Одеси, Харкова.

У фатальний день дівчині просто не пощастило.
“Анна просто в той момент опинилася поруч. Він напав на неї, вдарив шаблею по шиї, і вона впала. Тоді всі кинулися бігти. Одна дівчинка кинула в нападника стільцем, але це ненадовго його відволікло. Коли всі вибігли з класу, він став добивати Анну, яка лежала на підлозі. Він тикав в неї шаблею, завдав їй 28 порізів, два з них виявилися смертельними “, – говорить її подруга.

Джерело.

Close