facebook

“Залучено літак, вертольоти, водолази і сотні людей”: НП сталась з українським топ-чиновником на відпочинку

На Волині під час риболовлі 12 жовтня пропав безвісти директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик.

Як пише місцеве видання «ВолиньPost» в день зникнення він і ще троє чоловіків рибалили з човна на озері Люб’язь в Любешівському районі. Потім піднялися сильні хвилі, і човен перекинувся. Троє чоловіків залишилися біля човна, а Веремійчик вирішив плисти до берега, щоб покликати на допомогу, і незабаром зник.

Нарешті двох жителів Луцького району та одного лучанина доставили в Любешівському ЦРЛ з переохолодженням.

У свою чергу журналіст Іван Савич в Facebook написав, що до пошуків залучено літак, три вертольоти, човни, вололази, ДСНС, поліція, лісники та небайдужі громадяни. Поки пошуки результату не дали.

Спікер Держслужби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Нестеров повідомив в Facebook, що станом на 19:00 13 жовтня водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна під час безпосередніх занурень на озері Люб’язь. Іншим методом рятувальники обстежили майже 6 гектарів дна водойми.

«Пошуки ускладнюються сильним заливанням дна, видимість у воді озера становить не більше 1 метра», – зазначив Нестеров.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч 1 ст 115 Кримінального кодексу України з додатковою позначкою «без вісті зниклий».

Джерело.

Close