facebook

Били по ребрах і голові до відключки:в Кропивницькому третьокласника жорстоко побили менші учні

Третьокласник опинився в лікарні зі струсом мозку

У Кропивницькому кілька школярів побили учня третього класу.Дитина виявився в лікарні зі струсом мозку.

Третьокласник Ваня Щербаков зізнався,що не розуміє,чому його побили четверо хлопців.

“Вони удвох на мене напали.Потім покликали свого третього і четвертого”,–згадав потерпілий школяр.

“Вдарили по голові,штовхнули.В ребро вдарили,в живіт”,–додав він.

Про бійку Ваніна мама дізналася,коли приїхала в школу за сином.Жінка обурилася,що ніхто з учителів не надав допомоги її хлопчикові–Ольга сама викликала швидку і поліцію.

“Діти підійшли і сказали,що була бійка.При цьому підійшов завуч,вчитель.Ми стали розбиратися,на той момент я вже викликала поліцію і швидку.А дитину забрали в лікарню з діагнозом”струс мозку“,–сказала мати постраждалого школяра.

У школі виправдовуються,що сутичку школярів помітили не відразу,тому що вона спалахнула на перерві. Коли ж класний керівник прибігла на шум,хлопці кинулися хто куди.А швидкої не викликали,бо Ваня нібито відчував себе нормально.

“Можна сказати,хлопчики розбігалися в цей час,і свого хлопчика я піднімаю з підлоги,запитала два рази-” потрібна тобі допомогу медичної сестри?“,На що він категорично сказав”не треба“,–згадала класний керівник потерпілого школяра Наталя Бурага.

Конфлікт хлопців почався в туалеті.Першокласник настав Івану Щербакову на ногу,а той відповів ненормативною лексикою.Через що першокласник і прийшов з братом,щоб помститися кривдникові.

Шестикласник Ерік заявив,що тільки намагався захистити молодших,тому і вдарив вдарив Ваню.

“Я до нього підходжу і кажу-”що ти б’єш слабких?“Він мене послав,і я дав йому ось сюди,вдарив,і він впав”,– пояснив Ерік.

Те,що Ваня вже лежав на підлозі,братів-першокласників не зупинило,і вони продовжили його бити.

Мама братів-першокласників просить вибачення у Івана.Мовляв,з дітьми бесіду провела.Але в те,що били по голові,не вірить.

“У мене діти маленькі,сім років їм.Як вони можуть бити,щоб дитина потрапила до лікарні?Ніяк.І вони не високі,вони маленькі ростом.Молодший вдарив по нозі,а старший вдарив по дупі”,–каже мати першокласників Гізела Відражко.

Ользі Щербакової вибачень недостатньо.Жінка написала заяву в поліцію.

Джерело.

Close