facebook

“Було всього лиш 35”: Раптово пішла з життя відома співачка. Ще жити і жити…

У Північній Осетії раптово померла солістка оперної трупи Театру опери і балету (Філії Маріїнського театру в РСО-Аланія) Аліна Бугулова. Про це повідомляється на офіційному сайті філії Маріїнського театру.

Артистка померла напередодні на 36-му році життя. Причини і обставини раптової смерті солістки оперної трупи не повідомляються.

Аліна Бугулова здобула освіту у Владикавказькому коледжі мистецтв імені В. А. Гергієва і Північно-Кавказькому інституті мистецтв в Нальчику. У 2009 році повернулася до Владикавказа, де її прийняли в оперну трупу Національного театру опери та балету, який зараз став філією Маріїнського театру.

Як член журі Аліна Бугулова брала участь у багатьох конкурсах, а також працювала викладачем дитячої музичної школи №1 ім. П. І. Чайковського та Владикавказском коледжі мистецтв ім. В. А. Гергієва. Причому Аліна Бугулова проявила себе талановитим педагогом – її вихованці неодноразово ставали лауреатами міських та регіональних конкурсів.

Друзі та колеги Аліни Бугуловой, а також колектив Філії Маріїнського театру в Північній Осетії приносять співчуття її рідним і близьким.

Джерело.

Close