facebook

Військовий літак зазнав страшної катастрофи:на борту був українець.Не встиг попрощатися з рідними

Стало відомо,що серед членів екіпажу військового літака Ан-72,що розбився в Конго був українець.

За інформацією видання Думская одесит Сергій Горохов був на борту в якості бортінженера.

Нагадаємо,11 жовтня,в Конго зазнав катастрофи пасажирський літак.Аварія сталася під час вильоту з аеропорту Вілсона в Найробі–столиці Кенії. Повідомляється,що літак належав приватній кенійської авіакомпанії Silverstone Air Services Limited.

Відзначимо,одеському бортінженерові Сергію Горохівому до закінчення контракту в Африці залишалося всього 3 дні.

За відомостями видання,Горохів народився в Вапнярці Вінницької області,закінчив Національний авіаційний університет (НАУ) і останнім часом проживав в Одесі,де залишилася його дружина і двоє дітей.

Раніше ми писали,що пасажирський літак був змушений здійснити екстрену посадку через НП на борту. Відомо,що фатальне подія трапилася на борту літака S7,який виконував рейс Красноярськ-Москва.

Зокрема,авіалайнер був змушений здійснити екстрену посадку в аеропорту Омська через те,що одному пасажиру на борту раптово стало погано.

Чоловік помер ще до приземлення в аеропорту Омська.На борту повітряного судна перебував медик,який намагався реанімувати чоловіка,але спроби виявилися безуспішними.

На місці працюють слідчі.Літак з пасажирами вилетів до Москви.

Також в інтернет-мережі розкрили деталі аварії літака з росіянами на борту,який прямував до столиці.

«В екіпажі розбився в ДР Конго літака Ан-72,за попередніми даними,були росіяни,їх особистості зараз встановлюються»,–йдеться в повідомленні.

Уточнюється,що зв’язок з бортом пропав на 59 хвилині після вильоту з аеропорту Гоми.Він прямував до столиці республіки Кіншаси.

Джерело.

Close