facebook

Пролетіла до тротуару: водій відібрав життя маленької українки. Жахлива ДТП вразила Хмельницький

У Хмельницькому відбулося смертельне ДТП

19 жовтня, в Хмельницькому в суботу, в результаті ДТП, влаштованому громадянином Туреччини, загинула 11-річна дівчинка-пішохід і травмований 37-річний мотоцикліст.

Аварія сталася близько 13:30 на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе і Водопровідна. Про це повідомляє Politeka з посиланням на повідомлення прес-службу обласної поліції.

За попередніми даними, 69-річний громадянин Туреччини, який перебував за кермом автомобіля “Мерседес Е-220”, їхав по вулиці Старокостянтинівське шосе і не надав перевагу в русі мотоциклістові, який повертав на вулицю Водопровідна. В результаті сталося зіткнення мотоцикла і автомобіля.

Від зіткнення транспортних засобів, мотоцикл відкинуло на дитину-пішохода. Дівчинка стояла на тротуарі неподалік від місця ДТП. Дитина з численними травмами була доставлений в реанімацію, де і померла.

Мотоцикліст госпіталізований в лікарню з переломами. Слідчі управління ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини трагедії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Як уточнили в поліції, санкція статті, передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Джерело.

Close