facebook

У Києві затримали чоловіка за розбещення дітей в шкільних туалетах

Поліцейські затримали підозрюваного у проникненні в шкільний туалет і домаганнях до дітей.
У Києві викрили чоловіка,який розбещував малолітніх дітей в приміщеннях шкіл.Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

“У Подільське управління поліції звернулася директор школи з повідомленням про те,що невідома особа проникла в приміщення туалету та скоїв розпусні дії щодо малолітньої особи учня.На місце події одразу прибули працівники сектора ювенальної превенції”,-йдеться в повідомленні.

За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенко,під час бесіди з працівниками школи,учнями та батьками дитини”дитячим”поліцейським вдалося встановити,що правопорушник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб,в присутності 6-річну дитину оголив свій статевий орган і намагався вчинити розпусні дії.

Як зазначається,хлопчик відштовхнув незнайомця і вибіг в коридор.

“У той же час в поліцію звернулися батьки учня іншої школи із заявою про те,що в той день при аналогічних обставинах невідомий намагався скоїти розпусні дії щодо їх 8-річного сина.Школяр відразу покинув туалетну кімнату,а чоловік зник”,-додав начальник управління поліції.

У свою чергу сестра першокласника написала на своїй сторінці в Facebook,що вчителі і директор школи №123,де стався другий інцидент,закликали«не фантазувати,що не згущувати фарби і не надавати цьому розголосу”.

В даний час зловмисника затримали.Ним виявився 28-річний місцевий житель,який до кримінальної відповідальності які раніше не притягувався.Правоохоронці перевіряють свідчення заявників і затриманого, а також встановлюють всі обставини подій.Також підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

“За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 152 (Зґвалтування) та частиною другою статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі”,-підкреслив Іщенко.

Джерело.

Close