facebook

“Красива й витончена”: дружина Зеленського вразила стильним образом у Японії (фото)

Перша леді України Олена Зеленська, яка разом із чоловіком, президентом Володимиром Зеленським прибула з офіційним візитом до Японії, продовжує вражати стильними образами.

 

 

Так, вона була вдягнена в елегантну сукню синього кольору. Свій образ Зеленська доповнила подовженим піджаком і чорними туфлями-човниками. Відповідні знімки були опубліковані в мережі.

“Сьогодні прибули з візитом до Японії для участі в церемонії інтронізації Імператора Нарухіто. Попереду – дуже насичені дні. Користуючись нагодою, я планую відвідати Центр здоров’я, ознайомитися з програмою харчування японських школярів та інклюзивною інфраструктурою міста Токіо. Впевнена, досвід такої прогресивної країни, як Японія, буде надзвичайно корисним, адже створення рівних можливостей для всіх громадян нашої держави є дуже важливою місією для мене як для дружини президента”, – написала перша леді України.

 

 

“Дуже красиві”, “Ви така витончена й красива”, “Дуже стильне вбрання, як завжди”, “Олена, вам шалено пасує цей колір”, – написали люди.

Джерело.

Close