facebook

Зeлeнcькuй вiдрeагyвaв нa cкaндaльнuй нoмeр “Квaртaлy 95” і хoрy Вeрьoвкu

Стала відома реакція Володимира Зеленського на пісню “Кварталу 95” і хору Верьовки про палаючий будинок Валерії Гонтаревої

Володимир Зеленський відреагував на скандальний виступ “Кварталу 95” і хору Верьовки під час шоу “Вечірній Квартал” на 1 + 1. Президент України не оцінив гумору своїх колишніх колег, які заспівали про згорілий будинок екс-глави Національного банку Валерії Гонтаревої. Про це на брифінгу сказав прем’єр-міністр України Олексій Ганчарук.

“Я бачив справжню реакцію презіднета на історію з пожежею в будинку пані Гонтаревої. Ця реакція була абсолютно правильна і людська. Ніхто не може радіти тому, що у людини горить будинок. Президент Зеленський точно з цього не сміявся. Більш того, він як глава держави, я можу це неодноразово підтвердити, вживає всіх заходів (з правоохоронними органами, звичайно), щоб розібратися… Тому прив’язувати цю ситуацію (пісню, яка прозвучала в “Вечірньому Кварталі”–ред.) до позиції президента не варто“,–сказав Гончарук.

“Президент Зеленський жодного разу не радів, не відносився легковажно до цього випадку. Якщо це підпал будинку будь-якого громадянина, він заслуговує лише осуду, а не того, щоб над цим сміялися. І президент має таку ж позицію”,- зазначив глава Кабміну.

При цьому, глава уряду сказав, що сам він особисто відео не бачив.

“Але радіти і сміятися з горя іншої людини – я не вважаю це нормальним. Але я вважаю, що в світі багато сатиричних видань, у яких є свій стиль… Оцінювати гумор політику або державному чиновнику взагалі, це, на мою думку, поганий тон. У нас демократична держава і кожен має право жартувати, як йому вдається“,–зазначив Гончарук.

На його думку, “якщо б це була інша команда, а не команда”95-го Кварталу“,то цей гумор взагалі пройшов би непоміченим життя Квартал 95 потрапив у гучний скандал через пісню про Гонтареву (відео)

Нагадаємо, що в скандальну пісню від “Кварталу 95″, яку виконав Євген Кошовий”,є такі слова, як:”Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала“,”Хата горить в Гореничах, а у Лондоні Валерія думає на Валерич”, “Мораль проста – хата згоріла зі Стіда”, “Люди вогонь побачим – допомагаті начали, Відра Схопи й прібіглі, у вогонь соляру плескали”.

Джерело.

Close