facebook

“Слуг народу”перевірять на детекторі брехні – нардеп

Сам Дубинський готовий перевіритися на детекторі і впевнений, що його колеги також з цим впораються.
Офіс президента ініціює перевірку всіх депутатів Слуги народу з фінансового комітету парламенту на детекторі брехні. Про це заявив нардеп від СН Олександр Дубинський на своїй сторінці в Facebook.

Про перевірку пішла мова через підозри деяких депутатів у хабарництві, коли голосували за знищення монополії на діяльність і демонополізації ринку держзакупівель.

“Причина – звернення до ОП декількох депутатів, яким не сподобалося голосування човнів комітету, де було прийнято рішення про знищення монополії на оціночну діяльність т.зв.” майданчиків Яценко “+ демонополізації ринку держзакупівель через систему Prozorro, а також зниження цін на участь в торгах + забезпечення прозорої роботи сетах / АРМА “, – йдеться в повідомленні.

Дубинський зазначив, що згоден перевіриться на детекторі, і вважає, що його колеги по фінкомітету також впораються з процедурою.

“Я, зі свого боку, готовий пройти дослідження на детекторі про те, чи отримував я гроші за голосування по майданчиках оцінювачів та прозорро (+ з яких-небудь будь-яким іншим голосуваннями в Раді, внесення проектів і поправок). Упевнений, пройдуть і мої колеги з фінансового комітету. Не дивлячись на те, що це явна демонстрація неповаги до парламенту “, – написав він.

Однак він закликав пройти перевірку на поліграфі і співробітників Офісу президента, а також інших депутатів, які є авторами найскандальніших і сумнівних законопроектів цього скликання, які викликають підозри в можливій корупції.

Джерело.

Close