facebook

“Вагітна!”:Настя Каменських заінтригувала шанувальників новим фото

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram українська знаменитість,популярна співачка Настя Каменських опублікувала кілька пляжних фото,які дали привід думати,що артистка вагітна.Так,користувачі мережі звернули увагу на накидку,яка приховувала живіт артистки. Саме цей факт і спровокував здогади щодо цікавого положення співачки.

«Just u and nature…u do not need more(Тільки ти і природа…і більше нічого не потрібно)»,–підписала кадр Каменських.

«Точно вагітна!»,«Сексі»,«Яка ти розумниця.Дуже красива»,«Повітряна»,Схоже,хтось вагітний»,«Вагітна! І одяг носить приховуючи живіт»,«Ти, природа і улюблений…і вже тепер точно нічого не потрібно»,« Шикарно,і більше нічого.Коханий,ти і природа»,«Настюша,ти молодець!!!!Шикарна жінка і ти заслуговуєш щастя!!!!Нехай завжди твій чоловік пам’ятає про це і носить тебе на руках»,«Ось саме такі фотографії мені подобаються,дуже живі і щирі,ти красуня»,«Настюша,нехай збудеться все,чого ти так сильно хочеш!Щастя вам з Льошею…»,–написали люди в коментарях.

https://www.instagram.com/p/B3-MoXEDqyL/?utm_source=ig_web_copy_link

Нагадаємо,раніше ми писали,що знаменитий український репер Олексій Потапенко (Потап) розповів про своє життя зі співачкою Настею Каменських (NK).Так, за словами артистка,Каменських сильно змінила його життя.Зокрема,кохана робить його шалено щасливим.Вони з нею дуріють як діти і отримують максимум задоволення один од одного.

Джерело.

Close