facebook

Президент Зеленський: “Я і досі не можу в це пoвiрuти” Хвuлuну тoмy прeзuдeнт пoвiдoмuв тpаrічнi нoвuнu. Тpaпuлoсь нeпoпрaвнe

3бройні формування Російської Федерації та її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню. Один наш боєць заrинув.

Противник обстрілював позиції підрозділів об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок)противник здійснив 6 обстрілів позицій Об’єднаних сил:

двічі неподалік ВОДЯНОГО — з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї;
поблизу ОПИТНОГО — зі стрілецької зброї;
неподалік ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
поблизу АВДІЇВКИ — з мінометів калібру 82 мм;
неподалік ПАВЛОПОЛЯ — зі стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” (Луганський напрямок) противник здійснив 6 обстрілів позицій об’єднаних сил:

поблизу МАЙОРСЬКА з напрямку “Шахта 6-7” — з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
неподалік ШУМІВ з напрямку “Шахта 6-7” — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
близько ПІВДЕННОГО з напрямку “Шахта ім. ГАГАРІНА” — з озброєння БМП, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
в районі ЗАЙЦЕВОГО — зі стрілецької зброї;
неподалік ХУТОРА ВІЛЬНОГО — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
поблизу НОВГОРОДСЬКОГО — з мінометів калібру 82 мм.
За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, повідомили в штабі.

Джерело.

Close