facebook

Відео. “Перед вами ж не лох”: Зеленський раптово приїхав в Золоте до добровольців

Сьогодні 26 жовтня 2019 року, президент України Володимир Зеленський раптово прибув поспілкуватися з воїнами-добровольцями, які знаходяться на позиціях в селищі Золоте Луганської області, щоб не допустити перехід цього населеного пункту до російсько-терористичних сил.

Президент приїхав до добровольців у населений пункт Золоте, де добровольці облаштували так званий останній блок-пост. Відповідне відео опублікували на Telegram-каналі «Останній блок-пост Ні капутуляції».

“Зеленський приїхав до добровольців у Золоте. Серйозна розмова про відвід і фронт. Повне відео згодом”, – йдеться в повідомленні.

Як видно на відео у Зеленського відбулась дуже серьозна розмова з добровоьцями, і іноді розмова була не дуже дипломатичною. Добровольці намагались пояснити що відправляли листа до президента з конкретними вимогами. Зеленський постійно питав “Хто конкретно до мене звертався, назвіть призвище”. Як видно з запису розмова була дуже напруженою. Поки лише частково можно розібрати про що йшла мова, але дуже часто звучала фраза від президента “хлопці приберіть зброю”.

Джерело.

Close