facebook

Які чоловіки не люблять цілуватися

Вважають, що чоловіки люблять все, що пов’язане з фізичною – тілесною – близькістю, починаючи від поцілунків і завершуючи сексом у всіх відомих людству виявах.

Однак є представники сильної статі, які категорично відмовляються цілуватися – як то кажуть, неймовірно, але факт. Чому так відбувається, розповідає вчителька з багаторічною практикою, майстриня, який володіє древніми енергетичними знаннями і практиками, навчалася в Університеті “Єдності” в Індії, Діана Щербанська, пише ТСН.

Сексу – так, поцілункам – ні!

Якщо доля поки не зіштовхувала вас з чоловіком, який категорично відмовляється цілуватися або всіляко уникає цього різновиду близькості, вважайте, що вам пощастило. Як правило, такий представник сильної статі уникає тільки поцілунків, в іншому ж він готовий розпочинати з жінкою в будь-які стосунки, зокрема інтимні, тому може породити в своїй партнерці комплекси. Справді, що може подумати жінка, з якою кохаються і обсипають поцілунками будь-яку частину її тіла, але не торкаються при цьому до губ: що у неї погано пахне з рота? Що чоловікові не подобаються її зуби? Що він взагалі не відчуває нічого до неї і вирішив скористатися нею як сексуальним об’єктом, так би мовити, за відсутністю кращого – “на мілководді”? Що й казати, висновки із ситуації – неприємні.

Заборона на вияв емоцій

Насправді все набагато простіше і складніше одночасно, і справа тут, зрозуміло, не в жінці, що стала партнеркою такого чоловіка, а в ньому самому: причина такої його поведінки не має ніякого стосунку до сексуальних патологій, а закладена – до того ж досить глибоко – у психології. Відмова чоловіка від поцілунків у більшості випадків зумовлена забороною на вияв емоцій, яка виявляється таким ось чином – за допомогою поцілунків.

Важко сказати, хто в цьому винен. Можливо, хлопчика, з якого виріс такий – емоційно стриманий, щоб не сказати, черствий – чоловік, виховували суворі батьки – мама або тато, які вселяли йому всім відомі банальності про те, що “справжні чоловіки ніколи не плачуть”. Не виключено і наявність в анамнезі такої людини і колишньої дружини або коханки, яка називала його “ганчіркою”.

Що раніше майбутнього чоловіка почнуть виховувати таким чином, тим швидше у нього з’явиться заборона на вияв емоцій, тому у батьків тут безперечний пріоритет. Але і жінок не можна виключати – на їх сумлінні багато черствих душею чоловіків, тому в таких ситуаціях – як, втім, і в будь-яких інших – потрібно бути обережними зі словами і звинуваченнями на адресу інших людей.

Що робити, якщо чоловік не хоче цілуватися

То що ж робити, якщо чоловік не хоче цілуватися? Певна річ, не намагатися поцілувати його проти волі – у стосунках неприпустиме будь-яке насильство, тим паче в такому делікатному питанні. Можливо, ваш коханий потребує допомоги професійного психолога, який зніме заборону і навчить його не соромитися своїх почуттів і виявляти їх у емоційні моменти – як сумні, так і радісні.

Але дещо можна зробити і самостійно – допомогти такому чоловікові може жінка, яка має до нього які-небудь позитивні почуття – від симпатії до кохання. Можливо, ви і самі ледь виявляєте свої емоції, але, навіть якщо проблеми з їх вираженням у вас немає, чому б вам не поговорити на цю тему з близькою людиною? Зрозуміло, спочатку він буде відмовчуватися і відмовлятися, але поступово, виявляючи до нього щирий інтерес, ви зумієте його розговорити, і він розповість вам, чому боїться або не любить тримати відкривати душу.

Але це ще пів справи, куди важливіше – розповідати тому, кого кохаєте, про те, що ви відчуваєте – наприклад, коли бачите зворушливу сцену на вулиці або переглядаєте по телевізору мелодраму, читаєте вірші або дивитеся на зірки: пояснюйте, чому в одному випадку ви плачете, а в іншому – смієтеся. Головне, не “перегодовувати” його, інакше результат може бути цілком протилежним тому, на який ви розраховуєте. Дійте мікроскопічними – гомеопатичними – дозами, і з часом такий чоловік навчиться не лише не тримати всі почуття в собі, а говорити про те, що його хвилює, а там, дивись, і поцілунків припинить уникати.

Джерело.

Close