facebook

“У мене не вистачить коштів”: Гонтарєва не буде судитися зі скандальним українським олігархом. На жалість давить?

Ексглава Національного банку України Валерія Гонтарева заявила, що не збирається подавати до суду на олігарха Ігоря Коломойського.

Про це вона заявила в інтерв’ю “НВ”.

“Ні, я не збираюся подавати жодні позови, тому що це вже буде питання юрисдикції. Згідно з юрисдикцією, позови треба подавати в Україні. Що ж ви можете подавати в Україні, де корумповані суди і продажні прокурори? Щодо чого ми будемо з вами подавати? Тільки псувати нерви. А кількість судів, які він змусить мене вести, – у мене навіть не вистачить коштів цим займатися”, – наголосила вона.

За словами Гонтаревої, Коломойський обрав її “об’єктом своєї помсти, сакральним жертвоприношенням”.

“Прочитайте інтерв’ю Коломойського і дайте відповідь на це запитання. Там у нього одна Гонтарева – далі персонажі змінюються. Я вам не можу відповісти чому, я точно знаю, що він обрав мене об’єктом своєї помсти, сакральним жертвоприношенням. Але все це одночасно є погрозою і всім іншим реформаторам”, – сказала ексглава НБУ.

Гонтарева вважає, що Коломойський “обрав її”, бо вона була “безкомпромісним реформатором”.

“І наша реформа реально вдалася. Так, ми реально зробили те, чим пишається зараз весь світ: і нову монетарну політику, і плаваючий курс, і макрофінансову стабільність, і очищення банківської системи, і трансформацію Нацбанку в сильну інституцію, яку тепер захищає весь світ. Це просто наша success story (історія успіху), яку вони хочуть вбити”, – зазначила Гонтарева.

Нагадаємо, раніше Гонтарева заявляла про погрози з боку олігарха Ігоря Коломойського.

Джерело.

Close