facebook

“Мати спочатку не вірила доньці і захищала чоловіка”: 13-річна школярка завагітніла від 54-річного вітчима

У одному із сіл на Миколаївщині 13-річна школярка завагітніла від вітчима.

Стан дівчини помітили 25 жовтня працівники соціальної служби, які перевіряли побутові умови проживання родини, що перебуває на обліку. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Під час спілкування службовці побачили явні ознаки вагітності у 13-річної дівчинки, про що одразу повідомили до поліції. За словами малолітньої, вона мала статевий зв’язок із вітчимом. Матір стверджує, що донька приховувала батьківство її чоловіка”, – розповіли у поліції.

Школярка на 7-му місяці вагітності. Її 54-річного вітчима взяли під варту без права на заставу 30 жовтня, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Інформація про те, що 13-річна дівчина стала жертвою сексуальних дій, до правоохоронців надійшла від її матері, після візиту працівників соціальної служби. Правоохоронці залучили до перевірки спеціалістів судмедекспертизи, які підтвердили факт насилля. Попередньо було встановлено, що у березні співмешканець матері вступив в статеві зносини з її малолітньою донькою”, – розповіли в прокуратурі.

Підозрюваному за зґвалтування неповнолітньої загрожує до 15 років за ґратами.

Джерело.

Close