facebook

“Передня частина легковика повністю знищена”: На Донеччині в страшній ДТП загинуло подружжя

У Лиманському районі Донецької області 31 жовтня трапилась аварія за участю двох автомобілів. На місці загинув водій зі своєю дружиною.

Автомобілі зіткнулися на трасі. За даними прес-служби ГУНП у Донецькій області, правила руху попередньо порушив водій позашляховика Toyota: під час повороту ліворуч він не надав перевагу ВАЗу.

В результаті зіткнення передня частина легковика була повністю знищена. Спікер Слов’янського відділу поліції Марія Тюріна, 42-річний водій ВАЗа з 39 річною дружиною – загинули.

“Загиблі – жителі Запорізької області. Також у ДТП постраждала 35-річна пасажирка легкового авто і 44-річна пасажирка позашляховика”, – зазначила вона.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті – до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві 31 жовтня відбулося жахливе ДТП. В результаті аварії постраждали дві людини, ще одна – загинула. Уламки від автомобілів та паливно-мастильні матеріали розкидало усією дорогою.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo Lanos перелаштовувався у лівий ряд біля пішохідного переходу, щоб здійснити поворот ліворуч. Раптово у задню частину машини на дуже великій швидкості в‘їхав Hyundai.

Джерело.

Close