facebook

“Видно об’їлася осінніх грибів”: У Зеленського різко осадили скандалістку Чорновол. Потрібно перевірити її дієздатність

Екс-нардеп Тетяна Чорновол заявила, що депутат від партії “Слуга народу” Олександр Качура, який повідомив про відкриття кримінальної справи проти активісток Софії Федини та Марусі Звіробій за погрози вбити президента Володимира Зеленського, під час Майдану очолював організацію одного з лідерів “Оппоплатформи -За життя “Віктора Медведчука” Український вибір “.

Про це вона написала у своєму Facebook і своєму блозі.

“Поцікавилася адвокатом Зеленського-депутатом” Слуги народу “Качурою Олександром Анатолійовичем, який загрожує кинути за ґрати депутата ЄС Софію Федину. Відразу знайшла фотодоказ, що він -” медведчуківське “г … його фото з символікою” Українського вибору “було на сайті медведчуківської організації”, – написала вона в Facebook.

Вона також зазначила, що дані про посаду Качури також містяться в базі реєстру підприємств. “Олександр Качура в певний час навіть був керівником” Українського вибору “. Перед ним був сам Медведчук, після нього також сам Медведчук”, – зазначила колишній нардеп у своєму блозі.

Чорновіл звернула увагу на те, що Качура очолював “Український вибір” під час Майдану. “І це не реванш? Антимайданівець садить Майданівку …”, – написала вона.

Колишній нардеп також виявила, що Качура має відношення до партії Шарія. “Якщо дивитися на бізнес-зв’язки Олександра Качури в реєстрах підприємств, то легко простежити, що саме він займався юридичним супроводом” походу “українофоба і збоченця Анатолія Шарія на вибори до Верховної Ради. Пам’ятайте, раптово виявилося, що Партія Шарія (створений проект Портнова для потреб Зеленського) вже три роки, як формально існує. Цим займався особисто Олександр Качура. Отже, це зелене медведчуківське г … ще й батько партії Шарія “, – пише Чорновол.

У свою чергу Качура відповів в Facebook, що “пані Чорновл, мабуть, об’їлася осінніми грибами”, а вся інформація, опублікована Чорновол, є недостовірною.

“З 2011 року я був лідером ГО” Об’єднана молодь України “, яка співпрацювала з іншими студентськими та громадськими організаціями. Пізніше” Об’єднана молодь “стала активним учасником подій Євромайдану. Після Революції Гідності ми збирали кошти і доставляли допомогу українським добровольцям в Піски (листопад 2014 року). Не сильно в’яжеться з кумом Путіна “, – написав він. І додав, що готує позов про захист ділової репутації.

“Але перед цим перевірю її дієздатність шляхом направлення відповідних запитів в психоневрологічний диспансер”, – резюмував Качура.

Джерело.

Close