facebook

Поставив мету – закохатися в партнерку: Учасник проекту «Танці з зірками» Євген Кіт зробив несподіване зізнання.

Учасник проекту «Танці з зірками» Євген Кіт, який здивував чуттєвим виступом з Ксенією Мішиной, зізнався, ревнує його дружина до партнерки, йдеться в «Світського життя».

За словами Кота, кожен раз перед участю в танцювальному шоу він ставить собі за мету закохатися в партнерку, щоб їхні виступи мали ефектний вигляд.

«Завжди на паркеті я собі ставлю мету закохатися в свою партнерку, тому мої танці виглядають завжди такими палкими й жагучими. Моя дружина зовсім чи не ревнує. Вона чекає щонеділі мене вдома. Раніше вона приїжджала сюди, а тепер немає, тому що постійно задають питання: «А, можливий роман у Жені з партнеркою?» – прокоментував Кот.

У свою чергу нинішня партнерка Євгенія, актриса Ксенія Мішина зазначила, що ніколи б не переступила через сімейні цінності.

«Головне, що вона розуміє, що це мистецтво. У житті буває все, але у мене є певні рамки, тому що я актриса, я постійно працюю з такими ситуаціями. У мене постійні майданчики, нові партнери, я навчилася себе контролювати. Є певні правила. Я знаю його дружину, вона дуже крута артистка, я поважаю їх обох», – підкреслила Мішина.

Джерело.

Close